Goedkoopste-autoverzekering.nl
                                                     
Home | Linken | Medewerkers | Contact
Goedkoopste-autoverzekering.nl Goedkoopste-autoverzekering.nl Goedkoopste-autoverzekering.nl
Makelaardij Maatschappijen Extra Voordelen Nood Offerte Voorwaarden Achtergrond Bereken Welkom bij RENSEN goedkoopste autoverzekering.    
U kunt hier premies berekenen, premies vergelijken en uw autoverzekering online afsluiten. De verschillende premies verschijnen op prijsvolgorde met de verkorte voorwaarden erbij. Kies daarna zelf de combinatie van de laagste premie met de beste voorwaarden en vraag een offerte of sluit de verzekering van uw keuze meteen online af.

Personenauto          Bestelauto          Vrachtwagen          Motorverzekering

RENSEN was als eerste van alle verzekeraars op internet. De grootste verzekeraars kunnen als marktleiders anderen dwingen te volgen. Met miljoenen verslindende tv- en internet reclame proberen ze klanten te verleiden naar hun veel te dure autoverzekeringen. Vaak gebeurt dat onder schuil- domeinnamen als dit-tot-dat-zo of met korting bij een slechte schaderegeling. RENSEN Goedkoopste autoverzekering pakt het slimmer aan en vergelijkt alle maatschappijen onderling met elkaar, zodat u direct zelf de voordeligste kunt kiezen zonder alle websites te moeten afzoeken.

Ook zogenaamde "indepente" websites zijn inmiddels door die maatschappijen opgekocht. Wij bieden een echt onafhankelijke transparante keuze. Nadat u op bereken heeft geklikt krijgt u de premies op prijs volgorde van laag naar hoog gepresenteerd, met de voorwaarden er bij, zodat u zelf kunt kiezen. Meer informatie vindt u onder contact.
RENSEN Goedkoopste-autoverzekering is een activiteit van RENSEN AssurantiŽn BV. De website biedt een transparante vergelijking van premies autoverzekeringen van alle maatschappijen. U kunt zelf de premies vergelijken, de juiste dekking kiezen, de beste voorwaarden selecteren en daarna kiezen voor offreren of afsluiten.
Rensen Assurantiën BV - Grotestraat 11 - Nijverdal - Telefoon 0548-636440 E: info@rensen.nl
KvK 06070197, lid van Adfiz
Makelaardij Maatschappijen Extra Voordelen Nood Offerte Voorwaarden Achtergrond Bereken